GITTE HÆNING KOMMER TIL ÆRØ JAZZFESTIVAL 2011

Så er planlægningen af sommerens ÆRØ JAZZFESTIVAL , uge 31, godt i gang. Vi har aftalt med den danske sangerinde GITTE HÆNNING, at hun kommer og holder koncert på den tidligere Ærø Højskole, onsdag den 3. August. Det bliver den  jazzede  udgave af den  populære sangerinde – der møder publikum sammen med sin faste pianist. Men allerede aftenen før inviterer ÆRØ JAZZFESTIVAL til en koncert med et af Danmarks bedste live orkestre inden for funk/r&;amp;b/blues/latin- genren nemlig trioen:  SKIPPER, JUST OG FROST.

Ingen ÆRØ JAZZFESTIVAL uden  VÆRFTET på  Ærøskøbing Havn. Fra tirsdag den 2. til lørdag den 6. er der gang i jazzen fra først på eftermiddagen til langt ud på aftenen.  Vi inviterer  til en masse god jazzmusik, fra det mere traditionelle, til de svedige jamsessions i augustnatten.  ÆRØ JAZZFESTIVAL glemmer ikke børnene. Der bliver  to BØRNE JAZZKONCERTER – hvor alle øens børn er inviterede – også dem, der er her på ferie. Årets orkester hedder BABULJA.

Al musikken på VÆRFTET er gratis, og øllet er koldt i glasset.

ÆRØ JAZZFESTIVAL vil gerne være hele øens festival. I Marstal vil der igen i år være koncerter ugen igennem på CAFE 34, og som noget nyt vil også SUPERBRUGSEN stå for en række arrangementer. Og selvfølgelig vil RISE BRYGGERI – igen i år afholde en ”bryghus”- koncert.

Det i jazzkredse berømte spillested ANDELEN i Ærøskøbing  lægger scene til 3 aftenkoncerter med: Mads Vinding & Jacob Fisher. Jan Harbeck Quartet . Thomas Fryland, Niels Oldin, Jakob Frandsen m.f.

ÆRØ JAZZFESTIVAL vil også præsentere lokale kræfter i form af ÆRØ SWINGKVINTET, som bl.a. kan høres på  VÆRFTET. Derudover har festivalen entreret med et par unge musikere med lokale rødder om at åbne en ”UNG SCENE” med et par koncerter på VÆRFTET  samt på CAFÉ AROMA.

Det endelige program ligger fast i løbet af maj måned, men inden da kan man følge med på foreningens hjemmeside.

Vi glæder os til uge 31 med fuld tryk på jazzen. Man kan støtte ÆRØ JAZZFESTIVAL  ved at melde sig ind i foreningen. Og man også komme og give en hånd med under festivalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *